Hoe in te schrijven Momoyoga

Lessen boeken via

Vanaf 15 januari 2019 is het alleen nog mogelijk de Qigong en/of Yoga lessen te volgen als je je van te voren voor de les hebt ingeschreven via Momoyoga.

Doordat we nu Momoyoga gebruiken kan er snel & eenvoudig op Yoga en/of Qigonglessen worden ingeschreven via je computer of Smartphone App.

Om een les te kunnen boeken moet je het volgende doen:
  • Ga naar onze website en ga naar de pagina LESTIJDEN ( via Activiteiten -> Lestijden of http://www.yue-zhineng-qigong.nl/home/lestijden/
  • zoek de les op die je wilt boeken (klik op ‘boek nu’)
  • Klik op ‘inschrijven’:
  • Volg de instructies op en vul de velden met uw gegevens in (na inschrijven ontvang je een e-mail bericht ter controle van je e-mailadres. Heb je na enkele minuten nog geen e-mail ontvangen? Controleer de Ongewenste e-mail (SPAM) folder).
  • Als u daar mee klaar bent, kunt via de pagina LESTIJDEN uw les(sen) boeken door met uw E-mail adres & wachtwoord in te loggen. U krijgt via de mail de bevestiging van uw geboekte lessen.
  • Ook kunt u zich inschrijven online via uw Computer. Ga naar https://www.momoyoga.nl/Yue-Qigong-Yoga-studios/ om lessen te boeken of eventueel te cancellen. U kunt gewoon uw inloggegevens gebruiken.
  • Ook is het mogelijk via Momoyoga lessen te boeken met gebruik van een smartphone App. Ga naar https://www.momoyoga.com/nl/android-app en download / installeer de App voor uw besturingssysteem. Gebruik uw inloggegevens om de lessen te boeken.

Nog geen lid van Yuè Qigong & Yoga Studio’s? Klik hier om je in te schrijven!

Heb je nog vragen, neem dan rustig contact op

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola