Mindfulness Weekend Qigong&Yoga

Datum/Tijd
Date(s) - 11/10/2019 - 13/10/2019
17:00 - 16:00

Locatie
Bij Roozen

Categorieën


Mindfulness Weekend  Qigong&Yoga

11  Okt. 2019 t/m 13 Okt. 2019

Wederom zullen we voor de derde keer dit weekend Bij Roozen in Vorstenbosch organiseren Deze locatie, met mooie Yogaruimte. mooie bosrijke  omgeving . Eerlijk en heerlijk eten.

http://www.bijroozen.nl/groepsaccommodatie/de-roozenstam/

”…Alle dagelijkse zorgen  zullen  je volledig uit handen  worden genomen zodat jij  volledig kunt genieten van dit Mindfulness Weekend en de prachtige omgeving…..”.

In dit weekend krijg je de tijd en de juiste handreikingen om naar ‘binnen te keren’ en jezelf weer aan te voelen. Je zal merken dat je jezelf met meer warmte en genegenheid zal benaderen en op deze manier de energie op te bouwen die je juist in de herfstperiode zo hard nodig zal hebben. Zelfs je immuun systeem zal versterken om zo zonder al te veel problemen van verkoudheidjes en griepjes de periode door te komen door Yoga aangevuld met  Qigonglessen, meditatiemomenten en klankschalen concert en massage .

Het programma begint om 17:00 vrijdag 11 okt tot 16:00 zondag 13 okt

Kosten: €310 (incl. btw, twee overnachtingen, alle maaltijden en yoga- en Qigong lessen, klankschalen bad en creatieve workshop).

Ervaring is niet nodig en het weekend is voor iedereen toegankelijk (ook als je blessures of lichamelijke beperkingen hebt). Wees welkom

Wanneer je de reis alleen boekt, zal je een kamer delen met iemand anders. Mocht je graag samen met een specifiek persoon je kamer willen delen, dan kun je dat aangeven bij je aanmelding

Voor meer informatie bel naar 06 18429582 . Aanmelding alleen via de mail: mailto:info@yue-zhineng-qigong.nl

Warme groet Monique Luijsterburg, Yoga & Qigong Docent