Lesaanbod tijdens ‘Lock-Down’

Ook de Yuè Zhineng Qigong Studio zal de nieuwe Corona maatregelen moeten volgen. Om toch jou de nodige trainingen en oefeningen te kunnen bieden zetten wij in op 2 gebieden:

Qigong, Yoga en Meditatie Online

Wekelijks worden Online lessen ingepland welke zijn terug te vinden op Momo-Yoga (via deze link : https://www.momoyoga.com/Yue-Qigong-Yoga-studios/).

De betaling van een les gaat op basis van een “bijdrage naar eigen inzicht”. Na het aanmelden op Momo-Yoga zal je een betaalverzoek worden toegezonden, met een nota nummer, waarmee je een bijdrage naar eigen inzicht kan overmaken.

Qigong to GO ©

Yuè biedt jou in deze bijzondere periode, ook een uitzonderlijke mogelijkheid namelijk de Qigong to Go © Dit is buiten, met z’n twee en op 1,5 meter afstand, door de Esch wandelen en meditatief bewegen. Dus wat zo belangrijk is werken aan een gezond lijf en heldere geest. De oefeningen zijn zacht, soms pittig en allemaal met een geweldig resultaat.

Deze Qigong to Go © is op afspraak en echt “1 op 1”. (Meerdere malen per week mogelijk).

Voor mensen die al een 10 rittenkaart hebben, kost een Qigong to Go © 2 lessen van de kaart. Ook is de Qigong to Go © los te boeken voor €25.

Wil jij ook buiten trainen met Qigong en/of meer informatie ?

Je kunt mij bellen:

06-18229582

Of info@yue-zhineng-qigong.nl

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola