Klank & Kristal Healing

Klank & Kristal Healing

Met onze Klank & Kristal healing bieden wij je een unieke combinatie van de ontspannen  en transformerende trillingen van Moon’s klankschalen en Britt’s kristallen. Wij begeleiden je graag in dit mooie proces van landen, ontspannen, loslaten, transformeren en het vanuit welbevinden vervolgen van je pad.

Een klankschalen massage is een prettige en zachte manier om het lichaam te ontspannen. Door de klanken en trillingen van de klankschalen komen energiebanen en organen in beweging. De klankschalen kunnen als geheel ontspannend worden ervaren; het kan echter ook, dat men wordt geraakt en dat emoties los komen. Moon zal uit haar uitgebreide assortiment klankschalen de voor jou juiste klanken inbrengen.

Kristallen en mineralen zijn dankbare healing instrumenten. Zij helpen ons met hun wijsheid en trilling om oude blokkades te transformeren, onze energie weer in balans te brengen en met hernieuwde inzichten en energie ons levenspad te vervolgen. Britt heeft een speciaal assortiment kristallen en mineralen en de samenstelling van de kristallen voor jouw healing stemt Britt af op wat jouw systeem nodig heeft. Britt laat de kristallen hun volledige werk doen en zij geeft daarmee alle ruimte aan jouw transformatieproces.

Door de trillingen van de klankschalen en kristallen kan je in een diepe ontspanning komen onafhankelijk van jouw gemoedstoestand en of mening. De klankschalen en kristallen doen gewoon hun werk.

Na deze Klank & Kristal healing zul je een  gevoel van welbevinden ervaren en deze behandeling draagt zeker bij aan heling van jouw lichaam, ziel & geest. Het kan ook een goede ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

Onze Klank & Kristal healing kost 120,00 Euro. Mocht je graag willen en voelen dat dit jouw moment is, neem dan contact met ons op :

Liefs Moon & Britt

Bewerken

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola