Testimonials

Testimonials

-Nikki & Herman Franken-

 

“…..Die glimlach verdwijnt niet meer van mijn gezicht in het weekend daarna……”

Op 15 juni heb ik weer een heerlijke klankschalensessie bij Monique in haar mooie studio ondergaan. Bij de start van ieder seizoen organiseert Monique zo’n sessie en het voelt iedere keer als een cadeautje (aan mijzelf). Aan het eind van een drukke werkweek is het heerlijk om in een fijne en warme omgeving volledig te ontspannen.

Monique is hartverwarmend, niets is haar teveel om je daarbij (ontspanning) te helpen en je een goed gevoel te geven.Na een opwarmertje (bouncen) begint het echte genieten. Gedurende ruim 1½ uur neemt Monique je mee in een stroom van ontspannende geluiden, die klinken als warme gongtonen, rustgevend gezang. klinkende belletjes en (mijn favoriet) aanrollende en zich terugtrekkende golven (van de zee). De combinatie met heerlijke aromatische geuren maakt het af. Het is voor mij het ultieme ontspannen.

Na afloop nog een lekker kopje thee, daarna met een grote glimlach op mijn gezicht naar huis. Die glimlach verdwijnt niet meer van mijn gezicht in het weekend daarna.

Dank je wel Monique, voor weer een heerlijke avond.

Yolanda

“.…….De yogalessen bij Monique zijn letterlijk een ver-adem-ing…..”
De yogalessen bij Monique zijn letterlijk een ver-adem-ing. De combinatie van hatha yoga en chi gong maken haar lessen toegankelijk van jong tot ouder waarbij alle asanas onder haar toeziend oog veilig beoefend kunnen worden.
De studio ademt een relaxte sfeer. Zodra je binnenkomt vallen de mooie pastelkleuren van de kunst aan de muur op. Op de grond staat een groepje klankschalen uitnodigend te wachten tot weer een sessie waarbij je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.
Monique heeft een gedegen kennis van yoga en het spirituele aspect ervan en weet dit prachtig in haar lessen te integreren.
Martine
 “…..Nu blijf ik de lessen volgen, zodat de levensenergie blijft stromen, en ik weer steeds meer liefde, energie en plezier heb om te delen. Dank je wel Moon!…..”

Toen ik eind vorig jaar mijn man verloor was ik de aarde onder mijn voeten kwijt. Balans en energie in mijn leven waren ver te zoeken. Qigong heeft me door deze moeilijk tijd heen geholpen. De positieve, energieke en respectvolle benadering van Monique is elke keer weer een feest. De afsluitende meditatie voelt als pure verwennerij. De studio is een fijne plek en er is altijd nog even tijd voor thee en iets lekkers. Ook de massages met liefdevolle aandacht heb ik ervaren als helend. Nu blijf ik de lessen volgen, zodat de levensenergie blijft stromen, en ik weer steeds meer liefde, energie en plezier heb om te delen. Dank je wel Moon!

Irma van Veen

“…..Voel mij weer lekker in mijn lijf zitten en mijn zelfvertrouwen is aanzienlijk vergroot!…”

Ik heb vanaf mijn 40ste Psoriasis en artritis vorm erbij, en veel therapieën gevolgd. Eindelijk is na vele jaren de medicatie aangeslagen.

Maar zowel de geestelijke en lichamelijke bijwerkingen daar is geen echte aandacht voor.

Door Zhineng Qigong te gaan beoefenen heb ik echte innerlijke rust terug gevonden en weer energie gekregen. Om de dagelijkse bezigheden zoals bijv: fietsen te kunnen herpakken,en vele andere dingen die ik jaren niet meer had ondernomen.

Marianne Granneman, 61 jaar.

“  …En bij het einde, die meditatie dus, vindt ik heel fijn…”

Ik vind Kids Qigong heerlijk en het is ook lekker rustig en het geeft me een fijn gevoel. De bewegingen zijn heel soepel en het lijkt dan alsof ik in de lucht vlieg.

Eleanora,  10 jaar.

“….Voor wie deze  Aroma Therapie zelf ook eens wil ondergaan en toe is aan complete ontspanning zeg ik: doen!…”

Ik was bij Monique voor een Aroma Therapie behandeling in haar sfeervolle studio  Yuè.

De tafel waarop ik mocht liggen was comfortabel. De steun waarin ik mijn handen en onderarmen kon laten rusten, vond ik erg prettig.

Ook je armen en handen kunnen op die manier lekker ontspannen. De behandeling bestond uit het aanbrengen van 8 etherische oliën op mijn rug.

De bewegingen waarmee Monique de olie aanbracht waren prettig, rustgevend en ontspannend; ze liepen door tot over het hoofd.

Voordat Monique met een nieuwe olie begon, liet ze hem me even ruiken. Na een uur en acht heerlijk geurende oliën verder, voelde ik me helemaal ontspannen.

De behandeling bleef nog de hele dag nawerken, mede ook doordat ik nog lange tijd de heerlijk geurende oliën bleef ruiken. Dat gaf me een weldadig gevoel.

Marlies Kloppenburg

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola