Yoga Weekends, Workshops & Events

Yoga Weekends, Workshops & Events

Yuè is volop in beweging.

Yoga Weekends

Begin 2018 is Yuè gestart met het organiseren van Yoga Weekends met wisselende thema’s. Ons streven is minimaal 2 keer per jaar zo’n weekend te organiseren.

Zo’n weekend  is vol yoga, meditatie en Qigong.  Ervaar leven in het hier en nu tijdens deze dagen. Ga er even helemaal tussenuit en leer gezonder en gelukkiger leven. Een ideale introductie tot Yoga, Qigong & meditatie. Deze dagen zal je worden verwend met liefdevolle aandacht & heerlijk biologisch eten. Een weldaad voor jouw Spirit, Body & Soul.

Workshops

Ook worden er met grote regelmaat workshops gegeven zoals het zingen van Mantra’s, Cacao Ceremonies, Verdiepingslessen Qigong, meditatie, te veel om op te noemen. Hou daarvoor onze evenementen kalender in de gaten.

Events

Klankschaal Concerten, special Yoga Thema lessen, volle maan meditaties, met grote regelmaat worden deze georganiseerd, check de eventskalender.

 

 

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola