Yuè Bedrijfsyoga

Yoga in bedrijf

Yuè Qigong & Yoga Studio  verzorgt bedrijfsyoga, een inspirerende yogavorm  die uiteindelijk een positieve werking zal hebben op de gezondheid en algemeen welbevinden  van de deelnemende medewerkers. Daarbij  is bedrijfsyoga een leuke en intensieve vorm van ‘samen uitgedaagd worden’.

Iedereen is gelijk en wordt uitgedaagd op zijn/haar eigen niveau.

De vorm die ik momenteel gebruik is die als workshop tijdens de lunchpauze of aan het einde van de dag

Als je niet beweegt, dan sta je stil

(Nieuwe Paus Franciscus in zijn eerste opgedragen Mis – NOS – 14/03/2013)

Treffender kan het niet gezegd worden want wie niet beweegt wordt vroeg of laat geconfronteerd met gezondheidsproblemen. Meer dan een uur of tien per dag zitten, verhoogt de kans op gezondheidsproblemen, vergeleken met mensen die minder dan vier uur per dag zitten. Het gaat om de hele dagelijkse zit: op het werk, thuis, of onderweg in trein of auto.

Verschillende studies hebben recentelijk aangetoond dat het ‘onderbreken’ van het zitten hier een positieve invloed op heeft.

Je kunt natuurlijk even bij je collega langslopen in plaats van een mailtje sturen, naar de koffieautomaat lopen, maar dat blijven te kleine veranderingen. Als je al die activiteiten optelt dan gaat er misschien een kwartiertje, hooguit een half uur vanaf.

Bewegen op het werk is daarom belangrijk.

Yuè Bedrijfsyoga & Qigong kan hierbij de werknemers en werkgevers ondersteunen. Workshops en/of trainingsprogramma’s kunnen, door het aan bieden van oefeningen en beweging,  positief bijdragen tot het laag houden van het  ziekteverzuim en het verminderen van stress.

Yuè Bedrijfsyoga & Qigong biedt zowel Yoga als Qigong workshops en trainingen, echter een combinatie is ook mogelijk.

Voor iedereen toegankelijk

Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk omdat deze wordt aangepast op ieders niveau. De training kan plaatsvinden in een yogazaal, op de werkplek (vergaderruimte), conferentiezaal of andere locatie (buiten in de natuur).

Samenvattend:  een unieke combinatie van Yoga (eventueel ook gecombineerd met Qigong), meditatie en ontspanning voor groepen als onderdeel in of tijdens een training of opleiding.

Tevens bestaat ook de mogelijkheid om een (wekelijks / maandelijks) programma op te stellen die voor uw werknemers zowel  ‘op locatie’  als  in de Yuè Qigong & Yoga Studio gevolgd kunnen worden. Programma & Prijzen in overleg.

Meer  weten?

U kunt mij bellen via Telefoon: +31 6 18429582 of rechtstreeks mailen voor advies & informatie : info@Yue-Zhineng-Qigong.nl

Onze klanten

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola