Yuè Sound Healing & Meditatie

 

Yuè Sound Healing & Meditatie

Een klankschaal is een kom, stevig en simpel van vorm. Luister en voel wat klankschalen en alle andere mooie klanken en geluiden met jouw doen, heeft het een magisch effect?

Alle klanken hebben een therapeutisch effect : als je moe bent, uit balans enz.. Klanken kunnen je echt helpen weer in balans te komen en/of blokkades los trillen al het waren, we bestaan voor ongeveer 70 procent uit water en dit zit in ons hele systeem, waardoor de klanken resoneren in het hele lichaam.

De geleide meditatie brengt je in een diepe innerlijke rust en het hart wordt geopend op een hele liefdevolle zachte manier. De spieren en organen ontspannen en de klanken helpen je uit je hoofd te komen en in je gevoel te zijn. De klanken hebben een verstrekkende effect . De combinatie van de Klanken ,geuren en meditatie en eventuele kristalen geven je een echte beleving van diepe ontspanning en zal het kunnen zijn dat er in jou iets in beweging wordt gebracht op Fysiek, emotioneel en/of spiritueel  gebied.

Alles is Energie en resoneert, emoties en gevoelens kunnen dus naar de oppervlakte komen, oud verdriet of iets uit je onderbewustzijn wat nog diep vast zat. Ook een geluksgevoel kun je ervaren alles mag er zijn en gevoel van thuis komen en herkenning dit is per moment en per persoon anders.

Bij Yuè is er ruimte voor jouw op de veilige afstand, op een zachte comfortabele plek met dekens en ondersteunende kussens en bolsters alles wat jij nodig hebt om tot de voor jouw volledige ontspanning en rust te komen.

Yuè geeft de Sound healing  & meditatie in kleine groepen. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of andere technieken om mee te kunnen doen. Je kunt een eigen deken ,kussen meenemen als je dat prettig vindt.

Meer weten? neem gerust contact op

 

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola