Yuè Home

Wat kan Zhineng Qigong voor jou betekenen?

Zhineng Qigong is een doeltreffende Chinese bewegingsleer. De bewegingen zijn  gebaseerd op  meer dan 5000 jaar oude helende Qigong oefeningen gecombineerd met inzichten uit de moderne geneeskunde.

COVID 19 Update

Ook de Yuè Zhineng Qigong Studio zal de nieuwe Corona maatregelen moeten volgen. Om toch jou de nodige trainingen en oefeningen te kunnen bieden zetten wij in op 2 gebieden:

Qigong, Yoga en Meditatie Online

Wekelijks worden Online lessen ingepland welke zijn terug te vinden op Momo-Yoga (via deze link : https://www.momoyoga.com/Yue-Qigong-Yoga-studios/).

 

Qigong to GO ©

Yuè biedt jou in deze bijzondere periode, ook een uitzonderlijke mogelijkheid namelijk de Qigong to Go ©

Dit is buiten, met z’n twee en op 1,5 meter afstand, door de Esch wandelen en meditatief bewegen. Dus wat zo belangrijk is werken aan een gezond lijf en heldere geest…..

 

 

Herstel oefeningen NA Corona

Meerdere fysiotherapeuten en artsen benadrukken het effect van herstellende oefeningen en zijn deze oefeningen een uitstekende aanvulling op de behandelingen van de fysiotherapeut. Ook kan het helpen de werkdruk voor de fysiotherapeuten te verlagen wanneer grote aantallen mensen dienen te revalideren.

Meer weten?   klik dat hier

Dit doet Zhineng voor jou

  • Het verhoogt je Welzijn en vitaliteit
  • Het vermindert chronische klachten
  • Het verbetert de bloedcirculatie
  • Het werkt ontspannend en stress verlagend
  • Je voelt je lekkerder in je lijf

 Je bent van harte welkom in de Studio, klik voor adresgegevens hier

Meer over Zhineng Qigong, klik op het logo yue-logo-v01-copy-inverse

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola