Licht & Klank Healing

Licht & Klank Healing

Yuè ontwikkelt en groeit door. Daarom is er vanaf eind oktober een nieuwe behandeling mogelijk bij Yuè waarbij er meer gewerkt wordt met kristalen en energie in de massages en de lessen . Deze licht & Klank Heling deel ik graag met jullie. De naam is ontstaan doordat je van kristallen een krans legt om een persoon heen. Na de opening met de klankschalen die jouw energetisch veld helemaal openen . De kristallen zetten de behandelde persoon in een krans van licht ligt. Binnen dit energetische veld wordt de  behandeling geven.

De behandeling zal bestaan uit het opbouwen van een energetisch veld met kristallen, het doorgeven van helende energie, het balanceren van de chakra’s met een Bio-tensor en geurfrequenties & remedies.

Het uitbalanceren van chakra’s is een onderdeel die plaats vind aan het begin van de behandeling . Er wordt een  licht & Klank healing gegeven  door de kristallen en de geurfrequenties toe te voegen.
De licht & Klank heling bestaat uit bergkristal van  platte schijven die je op de chakra’s legt. We beginnen met de drie basis kristallen; Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts.

De geurfrequenties zijn op verschillende manieren te integreren in de behandeling. De geuren uit de geurlijn Healing Ray’s is speciaal ontwikkeld voor de licht & Klank healing ,er kan  ook andere geurfrequenties worden gebruikt.

Mocht je graag willen en voelen dat dit jouw moment is, neem dan contact met me op :

 

Bewerken

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola