Ontspannings-Massage met etherische oliën

Ontspannings-Massage met etherische oliën

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.

Het lichaam vertelt mij je verhaal over vaak te hard werken ,zorgen stress, (en (te) weinig ontspanning, en soms zelfs over het verleden en Boosheid en  of ziekte. Bij de massage krijgt jouw  lichaam de tijd en aandacht die het nodig heeft ( de huid is het grootste orgaan)

Een massage is er voor rust en ontspanning, even tijd voor jezelf en even niet meer denken aan  je dagelijkse bezigheden  en geen werkstress. van uit het doenerschap naar het voelen en ervaren, ik werk met eerlijke etherische oliën.

Volg de onderstaande linkjes voor de prijzen en/of een afspraak te maken.

        

 

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola