SUP Qigong & Yoga

YUE Sup Qigong & Yoga  begint met een warming up nog gewoon naast je board in het gras dan krijg je uitleg van de basistechniek, veiligheidsaspecten van het suppen .Als je geen ervaring met suppen is dat ook geen probleem. Dan wordt het  tijd om het water op te gaan en je zal je verbazen hoe snel je went en je vertrouwt voelt op het water., we peddelen  een stukje en als we een fijne plek vinden waar we de les met Qigong & Yoga op het board gaan doen met een heerlijke meditatie aan het einde van de sessie dan is het weer terug tijd om terug te peddelen. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben alle bewegingen zijn zacht.

Yuè Qigong & Yoga is heel relaxt om te doen. Je bent lekker in de natuur en alle elementen zijn aanwezig, water ,wind de natuur om je heen daardoor een perfecte combinatie. Ook al is het een echt Zen evenement,  je gebruikt je tijdens het SUPPEN je hele lichaam. Je werkt aan Balans ,Rust & Kracht..

Suppen in de Dordtse Biesbosch is kreekjes ,kabbelend water ,zingende vogels en rust Je beleeft de Biesbosch optimaal op het water. Sup langs de wilgenbossen en groene oevers en door kronkelende kreekjes.

Als we terug zijn bij het botencentrum dan gaan we heerlijk lunchen.

De kosten voor dit evenement is 47,50

Inclusief lunch en materiaal

Neem zelf waterflesje mee, smeer je in met zonnebrand en draag lagen kleding ,en zorg voor tasje met droog setje kleding ,neem geen waardevolle spullen mee, je kan een kluisje huren echter lukt dat niet altijd .neem in ieder geval daarvoor los geld mee. Dit evenement is ook leuk als een  bedrijfsuitje, of verjaardag en andere leuke gelegenheid.

(periode 1 april t/m 31 oktober 2020)

Voor nog meer informatie en vragen

Neem gerust contact met me op.

Moon

Disclaimer

Suppen is een buitensportactiviteit  en dus weersafhankelijk is en dat de suplessen alleen doorgang vinden als de weersomstandigheden dit toelaten, zulks ter beoordeling van Yue Yoga Studio i.s.m. het botencentrum.. Het staat Yue vrij de suplessen en supyoga aan de weersomstandigheden aan te passen. 

Yue kan in dat geval niet aansprakelijk gesteld worden voor kosten die deelnemers hebben gemaakt of die op enigerlei wijze hieruit voortvloeien. Yue stelt in het voorkomende geval de deelnemers zo snel mogelijk een nieuwe datum voor. 

Bij onvoldoende aanmeldingen voor een suples zal Yue de activiteit annuleren. Eventueel reeds betaalde gelden voor de suplessen, zullen dan direct worden terugbetaald. 
Overige door de deelnemer gemaakte kosten worden niet vergoed. 
  
De deelnemer zal voor aanvang van de les Yue op de hoogte van ziekten en/of lichamelijke beperkingen of overige omstandigheden waarvan hij weet of kan vermoeden dat deze voor een veilig en verantwoord verloop van de activiteit van belang zijn.

Deelname betekent dat de deelnemer kan zwemmen.  Indien een deelnemer niet kan zwemmen heeft Yue de bevoegdheid de deelnemer van (verdere) deelname uit te sluiten in welk geval er geen recht bestaat op restitutie van cursusgelden en/of overige door de deelnemer gemaakte kosten. 
  
De deelnemer begrijpt en aanvaardt dat suppen altijd zekere risico’s kan inhouden hetzij in de zin van letsel, hetzij in de zin van materiële schade of anderszins,  Yue, op geen enkele wijze aansprakelijk te zullen stellen voor eventuele gevolgen van of voortvloeiende uit deelname aan de activiteit.
Indien je je aanmeldt (via de site, per e-mail of telefonisch), gaan we er vanuit dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola