Yoga Weekends

Er is weer een Yue  Weekend  bij YogaBee in het Luxe intieme farmhouse  en  het hippe Wikkelhouse in Domburg in aantocht. Wil jij  bij het Wakker worden de vogels horen zingen, de prachtige zonsopgang zien naar het strand gaan want de zee die je roept, je laten voeden door de prachtige kleuren van het Zeeuwse platteland en de heerlijke Vega maaltijden aan de gezellige tafel in het farmhouse .De Prachtige Yoga ruimte met een geweldig uitzicht beleven? Dan is dit jouw weekend!

Vrijdag ochtend begint  het happy Zen Weekend aan Zee al Waar in je kan laten verwennen, verzorgen en je de ruimte en tijd biedt om helemaal tot rust te komen en met liefde en voldoening  zondag weer kunt gaan naar huis.

Door het mooie samengestelde programma wat Yue aanbiedt is dit Vrouwen Weekend voor zowel gevorderde en beginners een aanrader ,gevarieerd en zacht en soms uitdagend. De groepsgroote is max 13

Happy word je van
  • De YUE goodiebag
  • Stilte wandelingen met meditatie
  • Workshops
  • Happy Werkboekje
  • Klank en kristal Reis
  • Mantra zingen
  • De heerlijke vega maalltijden
  • Div Qigong & Yoga lessen
  • 3x lunch, 2x diner & 2x ontbijt

Alle thee en koffie  en tussendoortjes zijn ook inbegrepen., Yoga les is een combi van integrale yoga en yin.

Kosten voor dit geheel verzorgde weekend is €355

Reserveren via info@Yue-Zhineng-Qigong.nl

 

 

 

 

Yoga & Qigong  Weekend aan Zee

maart  2020

3 dagen Domburg aan Zee in een  luxe Villa !

Tijdens dit weekend met heerlijke Qigong & Yoga lessen is er echt tijd om je te ontspannen. Je kan genieten van het ruisen van de zee, het zwembad met sauna, de heerlijke luxe kamers met idem bedden en niet te vergeten: het eten is heerlijk (en vegetarisch).

Alle ingrediënten voor een relaxed weekend ; niet meer denken alleen maar voelen en ervaren…

Ben je hier ook aan toe? Dan is dit weekend echt iets voor jou ! Del lessen zijn voor iedereen toegankelijk en zacht van aard. We beginnen echt lekker vroeg op vrijdag rond 13:00 en het weekend zal eindigen op zondag rond 14:30. Je kunt  dan altijd nog even naar de zee  om uitwaaien !

Meer info: http://www.yue-zhineng-qigong.nl/events/yoga-qigong-weekend-aan-zee-maart-2020/

Mindfulness Weekend  Qigong &Yoga

11  Okt. 2019 t/m 13 Okt. 2019

Wederom zullen we voor de derde keer dit weekend Bij Roozen in

Vorstenbosch organiseren Deze locatie, met mooie Yogaruimte.

mooie bosrijke  omgeving . Eerlijk en heerlijk eten.

Trainingslocatie voor yoga weekend of retreat

”…Alle dagelijkse zorgen  zullen  je volledig uit handen  worden genomen zodat jij  volledig kunt genieten van dit Mindfulness Weekend en de prachtige omgeving…..”.

In dit weekend krijg je de tijd en de juiste handreikingen om naar ‘binnen te keren’ en jezelf weer aan te voelen. Je zal merken dat je jezelf met meer warmte en genegenheid zal benaderen en op deze manier de energie op te bouwen die je juist in de herfstperiode zo hard nodig zal hebben. Zelfs je immuun systeem zal versterken om zo zonder al te veel problemen van verkoudheidjes en griepjes de periode door te komen door Yoga aangevuld met  Qigonglessen, meditatiemomenten en klankschalen concert en massage .

Het programma begint om 17:00 vrijdag 11 Okt.tot en met  16:00 zondag 13 Okt.

Kosten: €310 (incl. btw, twee overnachtingen, alle maaltijden en yoga- en Qigong lessen, klankschalen bad en creatieve workshop).

Ervaring is niet nodig en het weekend is voor iedereen toegankelijk (ook als je blessures of lichamelijke beperkingen hebt). Wees welkom

Wanneer je de reis alleen boekt, zal je een kamer delen met iemand anders. Mocht je graag samen met een specifiek persoon je kamer willen delen, dan kun je dat aangeven bij je aanmelding

Voor meer informatie bel naar 06 18429582 . Aanmelding alleen via de mail: mailto:info@yue-zhineng-qigong.nl

Warme groet Monique Luijsterburg, Yoga & Qigong Docent

Yoga weekend  12  / 14 Oktober 2018

Thema: Rust, Geborgenheid & Stilte

Dit Yoga weekend zal in het teken staan van ervaren van rust, warmte en geborgenheid.

In de herfst wordt het al koeler en de dagen korter. Je leeft meer in huis  waar je het ook gezellig & knus maakt. Je steekt een kaarsje op je kruipt op de bank met een lekkere warme deken. Je hebt in deze periode behoefte aan stilte en om je iets meer terug te trekken. Je maakt jouw eigen wereld ook iets kleiner.

In dit weekend krijg je de tijd en de juiste handreikingen om naar ‘binnen te keren’ en jezelf weer aan te voelen. Je zal merken dat je jezelf met meer warmte en genegenheid zal benaderen en op deze manier de energie op te bouwen die je juist in de herfstperiode zo hard nodig zal hebben. Zelfs je immuun systeem zal versterken om zo zonder al te veel problemen van verkoudheidjes en griepjes de periode door te komen door Yoga aangevuld met Qigong & Meditatie.

Je leert goed voor jezelf te zorgen en meer lichaamsbewuster te zijn.

Dit weekend zal wederom op de prachtige locatie ‘BijRoozen in Vorstenbosch worden gegeven.

http://www.bijroozen.nl/groepsaccommodatie/de-roozenstam/

Start vrijdag 12 oktober 17 uur , eindigt zondag 14 oktober om 16:30 uur. Kosten: €310 (incl. btw, twee overnachtingen, alle maaltijden en yoga- en Qigong lessen, klankschalen bad en creatieve workshop). Ervaring is niet nodig en het weekend is voor iedereen toegankelijk (ook als je blessures of lichamelijke beperkingen hebt). Wees welkom

Voor meer informatie bel naar 06 18429582 . Aanmelding alleen via de mail: mailto:info@yue-zhineng-qigong.nl

Warme groet Monique Luijsterburg, Yoga & Qigong Docent

 

 

Archive:

 

Mindfulness Weekend 9, 10 & 11 maart 2018

“Healing Spirit, Body & Soul”

Het weekend is een enorm succes geweest.

Prachtige momenten en ontmoetingen, iedereen heeft genoten van het heerlijke eten, de rust en de natuur. Onderstaande beelden spreken voor zich… 🙂

 

 

“…..Ronde bewegingen die het Qi en geest verbinden, bewegingen die het lichaam zacht maken en het hart gelukkig…” – Dr. Pang Ming, grondlegger van Zhineng Qigong "…Komt de overtuiging echt van binnen, dan is doorzetten veel makkelijker dan jij denkt…" – Haola